Evo i mene!
Znači, ovo je ulaznica za igru Kuvarijacije u kojoj je tema Dobar jutarnj kruh, napravljen po receptu drage Anite blogerice koja nam otkriva istine i laži o hrani.
Meni, ososbno se kruh jako sviđa. Nisam ni sumnjala jer ja toliko volim razno zrnevlje kako reče moj Zlatan.
I kao i velika većina dvojim je li ovo kruh ili kolač. Nije važno, kako ćemo ga zvati važno je samo da je jako ukusan!
Znate onu: Zovi me i loncem samo me nemoj razbiti! Tako i za ovaj kruh/kolač, ma puno važno.
Jednako dobro mi je išao sa marmeladom od kajsije, sa sirnim namazom kao i sa maslacem mojim dečkima.
Ja sam radila sve po izvornom receptu ovaj put, mada mislim da bih sljedeći put trebala smanjiti količinu maslaca ako ne zaboravim:))
Vidim da je i tvoj izasao malko tanji,kao moj.
OdgovoriIzbrišiJa ne volim puno hleb tako da mi je ovaj kruhić ok.
Jako lijepo izgleda, odlično ti je ispao ! Slažem se da dobro ide i sa sirom i sa maslacem i sa nekim slatkim namazom. Super da ste uživali u ovom neobičnom kruhu.
OdgovoriIzbrišiOdlican ti je :)
OdgovoriIzbrišiDraga moja, ne stizem u poslednje vreme da ostavim neki komentar, ali pratim sve postove... divan ti je ovaj kruh, nisam stigla da ga napravim za ovaj krug igrice ali cu svakako naknadno isprobati, bas me zanima kakvog je ukusa.;)))
OdgovoriIzbrišiVeć sam naišla na njeg na jednom blogu i stvarno je super!
OdgovoriIzbrišiDrago mi je da se i tebi sviđa ovo "skupljeno zrmevlje". Ja isto jako volim sve sjemenke i orašaste plodove.
OdgovoriIzbrišiVidim da sve žele smanjiti količinu putra, Anita kaže, krivo! Bilo bi još bolje pola putar, pola kokosovo ulje. Fora je u tome da se povećaju kvalitetne masnoće na uštrb ugljikohidrata, što bi trebalo tijelu osigurati sitost s manjom količinom hrane, odnosno ovog kruha. Ne radi se o mršavljenju (makar može i to), nego o nekom nutricionističkom balansu. No, kad u mojoj kuhinji zamiriši ta zrnasta pogača, moji ju smažu cijelu polovicu.
Super ti je ispao, i meni se bas jako dopao. Ocekivala sam da ce mi se svideti ali nadmasilo je moja ocekivanja, duplo. Lepo deluje onako sa dzemom. Ja sam ga uglavnom jela "praznog" ili sa malo putera.
OdgovoriIzbrišiPozdravi!
Prekrasan!
OdgovoriIzbrišiDivno ti je ispao! Posto i mi svi u kuci volimo "razno zrnevlje" moram i ja isprobati ovaj recept! Lijep pozdrav :)
OdgovoriIzbrišiKrasan je kruščić. I meni se svidio. Mojima nešto manje, ali o tome u postu, kad ga konačno protisnem.
OdgovoriIzbrišiSorry što me nema, čitam i gledam,a li ne stižem komentirati. Valjda će se i to promijeiti!
Fotografije su ti jako lijepe.
Kruh je odličan i na tvojim slikicama izgleda super!
OdgovoriIzbrišiI tvoj je lijep ,iako ja još neznam da li je to kruh ili kolač.
OdgovoriIzbrišija nisam učestvovala, ali vidim na puno blogova kruh i jako mi se sviđa ..
OdgovoriIzbrišips
ideš na put? blago tebi.. :)
Jako lepo izgleda! Ni ja nisam ucestvovala ali planiram popravni, a narocito sad kad sam iscitala sve ove pozitivne kritike po blogovima :)
OdgovoriIzbrišiOdlicno ti je ispao. I moj je malko tanji ali mu to nista ne smeta da se u slast pogricka. Jedino je malo nezgodno za mazanje :)
OdgovoriIzbriši