26. lis 2010.

FBI rukavice: Piroške

Evo već dva mjeseca je blog Just good food u istrazi.
E, pa sada nemojte misliti da je to neka istraga o kojima često čujemo na vijestima ili pročitamo u novinama, ne daj Bože:))
Naravno riječ je o igri FBI rukavice koju je pokrenula mamajac s bloga Cooks and Bakes.
Sram me više i pričati kako ja ništa ne stižem, pa zamislite u dva mjeseca uspjela sam isprobati samo jedno jelo.
Nadin blog je zbilja zanimljiv, s velikim brojem zanimljivih recepata. Ljubiteljica je jagoda i stvarno žalim što im nije sezona iako bi i tada vjerojatno imala puno razloga za odustajanje od nekih ideja jer su, recimo jagode skupe ili bi ih moji popapali čim ih donesem i sl.
A fotografije su čarobne, to moram reći!

Za ovu priliku ja sam si isprintala nekoliko recepata ali uspjela sam samo isprobati ove Piroške.



Nisam ništa odstupila od recepta. Sve sam radila kako je napisano osim što sam ih punila mješavinom svježeg sira, jajeta i malo prešane šunke. Smješu sam samo posolila i popaprila.
Nisu upijale puno ulja i moram priznati planule su dok sam ja obrisala špaher i stol:)
A u nas je mjerilo da je nešto dobro dobro ako to Zlatan papa. I jeste, fino se počastio!

Broj komentara: 12:

  1. Odlicno izgledaju, a moram ti reci da nam je i merilo da je jelo fino jako slicno (samo im se imena razlikuju) :))) A ako te tesi nisi ni jedina koja nista ne stize... i ja sam sa Nadinog bloga odstampala gomilu recepata a isprobala samo dva. Nameracila sam se, izmedju ostalog, i na onaj rolat od mesa i sve se nadam da cu ga, ipak, uspeti skrckati do isteka meseca :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Piroške nikada ne jedem i posebno me ne oduševljavaju, ali tko voli.... No, ove tvoje su onako, vrlo, hm, sugestivne. A što radi ono grožđe u pozadini?

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni izgledaju jako fino...sugestivno:))))..e jesam se nasmijala toj tezi!
    Bez obzira što si u gužvi i nemaš puno vremena, svima nam je tako.. i jedan recept odrađen je puno i lijepo od tebe, hvala ti Snježo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Grozdje je odlicno u kombinaciji s pecivima - hlebom probajte.. a uz dodajte i jezgra oraha mm :)

    Oslovila bih vas po imenu ali ne umem da procitam pa cu samo dodati kopirano Κάθαρσις :roll:

    Snjeza o piroskama ne bih da me ne "rascupaju" blogeri.. skoro sam bila kod "cvecara" frizuru sam promenila :))

    Poz.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mmm, divno izgledaju...super su za veceru pogotovo po ovom hladnom vremenu, uz njih bih jos samo solju jogurta.;)))

    OdgovoriIzbriši
  6. O kako sam ove previdela kod Nade, a već sam tri vrste isprobala u ovom mesecu. Ja ih obožavam i moram malo kočnicu da upotrebim inače ode linija nizbrdo, a već sam na nagibu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlično si napravila ove piroške , izgledaju baš savršeno. I ne samo što tako izgledaju nego vjerujem i da su jako ukusne, uostalom Zlatan je sve rekao :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlično izgledaju, nisam nikada sama radila. One piroške iz pekare su previše masne za mene.

    OdgovoriIzbriši
  9. i ja ništa ne stižem u zadnje vrijeme, čudno ja ove piroške nisam ni vidjela kod nade jer bi ih sigurno bila isprintala, baš dobro da si ih ti napravila, printam ih jer ću ih i ja isprobati, iako ne za igricu

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne znam što se dogodilo s mojim podužim komentarom pa evo idem opet. :(

    Jako su ti lijepo uspjele ove piroške. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. tako su lijepo rumene, a djeluju tako fino hrskave da bih s guštom jednu zagrizla :)

    OdgovoriIzbriši