29. ožu 2011.

FBI rukavice - kod Vere

Ova dva mjeseca se družimo s Verom s bloga Astal - Kuhinja moje ravnice. Riječ je opet o igrici i druženju u sklopu FBI rukavica koje je pokrenula Maja s bloga Cooks and Bakes.
Vera piše dva bloga, ovaj i Delicious for Kids i na tome joj skidam kapu kada pored svih obveza stigne i pisati dva zanimljiva bloga. Meni osobno ova vojvođanska kuhinja je je vrlo bliska, a što god napravim ovi moji popapaju.
Za ovaj put sam odabrala ova dva jela koja sam radila točno po receptu.

Nanini kajmak "savijci"

Prekrasno pecivo rađeno po receptu bez ikakava odstupanja. Naravno da ovdje nema za kupiti kajmaka!
Njega sam napravila po ovome receptu i odlično se uklopio u ovo pecivo!
Uh, što je bilo dobro!

Pletenica sa sirom

Još jedna ukusna večera u mome domu. Svi su bili zadovoljni i naravno, zar to trebam i reći, ja sam pravila slanu verziju!
Ko je vidio Bosance odnosno Hercegovce da jedu pošećerenu sirnicu:)

Za sada toliko!
U ovom mjesecu nisam učestvovala u drugim igricama jer mi se jednostavno nije dalo. Težak je ovo mjesec bio i hvala Bogu da se približavamo kraju. Sada okrećemo novu stranicu!

Broj komentara: 11:

  1. Jako lep izbor, vidim da smo se isto odlucile za nanine savijke sa kajmakom, a i pletenica odlicno izgleda, mislim da cu to morati jednom da napravim, uvek mi je zanimljiv ovaj nacin preplitanja testa ali jos nikako da isprobam.:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep izbor!super ti je ispalo:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah draga Snjezo,hvala ti od srca.Rekla bih da su savijci svima dopali.Pecivo uvek i u svim familijama prolazi.Hvala jo jednom na isprobavanju a najvaznije je da lepo izgleda!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepo izgledaju i savijci i pletenica!!! Bas me ova pletenica "gleda"- moracu je obavezno isprobati :)

    Zelim ti opusteni pocetak novog mjeseca!

    Pozdravi, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  5. Izbor koji bi i kod mojih prošao sa oduševljenjem i odlično prezentirano!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tako je, prošlo je nešto teže vrijeme i treba okrenuti novu stranicu. Ako je počela izborom i pripremom ovih recepata super je počela :) . Lijepe recepte si odabrala i još ljepše ih pripremila, izgleda jako dobro ! I sigurna sam da ste i ti i dečki bili zadovoljni !

    OdgovoriIzbriši